Administracions

Insten l’executiu a avaluar el servei de platges, a Palafrugell

El Bloc Municipal, arran d’una queixa del PSC en el ple, exposa suposades mancances

El servei de vigilància i control de platges a Palafrugell continua sota la lupa dels grups a l’oposició del govern municipal i ahir Lluís Solano, en representació del Bloc Municipal –tot i que al 2015 no va aconseguir presència en el ple–, va registrar una instància perquè el govern local respongui sobre set suposats incompliments del contracte de concessió en favor de Proactiva. Entre les queixes, al·leguen falta de materials als llocs de socors i el fet que l’embarcació d’emergències a la platja del Port Bo de Calella, en comptes d’arran de mar es va instal·lar amarrada en una boia, fet que complicaria “la sortida immediata”. També hi inclouen detalls com ara que al local de Calella no es fan cures i pregunten, també, per detalls més formals però inclosos en les condicions del plec de clàusules, com ara els motius pels quals l’embarcació i l’ambulància encara no duen el rètol de l’Ajuntament. També demanen si s’ha comprovat la titulació i la presència dels efectius exigibles.

Cap a altres instàncies

El PSC també va qüestionar detalls en el ple, com ara l’endarreriment del començament del servei i la reducció del període amb ambulància només als mesos de juliol i agost –en aquest cas sí que inclosa en l’adjudicació– en el darrer ple. Però Solano argumenta que duran, si s’escau, les respostes al defensor del ciutadà i, posteriorment, no descarten altres vies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia