Infraestructures i serveis

La CUP de Girona alerta que s’estudia la privatització de TMG

La CUP-Crida per Girona alerta que l’Ajuntament ha encarregat un estudi per analitzar quin és el millor model de gestió de l’empresa municipal de transports (TMG), incloent-hi la privatització del servei. Els cupaires critiquen que el govern plantegi l’opció de l’externalització a una empresa privada, i anuncien que s’oposaran frontalment a qualsevol intent de privatització; especialment, defensen, tenint en compte el bon funcionament actual del servei, i que tot just el 2016 el consistori va culminar el procés de municipalització de l’empresa.

D’altra banda, la formació reclama un pla per executar diverses actuacions pendents i solucionar dèficits que acumula l’empresa. Entre aquestes, en destaquen especialment tres, que són la construcció d’unes noves cotxeres a la zona de Mas Xirgu; la resolució de les mancances de personal, i la renovació de la flota, que en gran mesura està molt envellida.

La CUP-Crida per Girona considera que cal un procés de reflexió per adaptar els objectius i els serveis de TMG a les noves necessitats i reptes de la ciutat en termes ambientals, de mobilitat i d’accessibilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia