Urbanisme

Més de 200.000 euros per refer carrers, a Banyoles

L’Ajuntament aprofita les darreres setmanes d’estiu per intensificar els treballs de millora de voreres i paviments

Continua l’actuació del Barral

L’Ajuntament de Banyoles invertirà més de 200.000 euros en diferents obres que executarà durant la resta de l’estiu, bàsicament en la millora de voreres i en la reposició de paviment en algunes vies. Paral·lelament, també es duran a terme obres de millora de diversos aparcaments públics.

La inversió principal serà una nova fase del pla de voreres municipal amb actuacions, entre altres llocs, als carrers Cervantes, al barri de Mas Palau, en un tram de la ronda Monestir i al polígon industrial de la Farga. També es milloraran les voreres en diferents sectors del carrer Mossèn Baldiri Reixach i del carrer Pere Alsius, a la zona del barri de Sant Pere, i també al carrer Lleida, en el tram entre Mossèn Baldiri Reixach i Pere Alsius. En total, es preveu que els treballs, que s’executaran durant aquest mes d’agost comportaran una inversió de 160.000 euros.

Paral·lelament, es millorarà el paviment en dos trams de l’avinguda de la Farga, als carrers Muralla i Ametller, al carrer Llibertat, a la cruïlla amb el carrer Colom; a l’avinguda Països Catalans, a l’altura de la plaça Doctor Rovira i a la cruïlla amb la plaça dels Turers; a la plaça de l’Europa de les Nacions, al carrer Concòrdia Aigües de l’Estany, al carrer Pare Butinyà i a la plaça dels Jurats. En total, s’invertiran més de 17.500 euros.

Finalment, continuen els treballs de condicionament als aparcaments de la Draga i del carrer Sardana. En aquestes casos, les intervencions, pressupostades en vora 3.000 euros, han de permetre de millorar el paviment dels dos espais amb una nova capa de sauló compactat.

L’Ajuntament de Banyoles està executant la remodelació del barri del Barral, als carrers del Pou, Sant Esteve i Carmelites Velles; la millora de l’edifici de serveis del camp de futbol vell i, aviat, començarà els treballs de millora del darrer tram del carrer Divina Pastora, entre Mossèn Baldiri Reixac i Mossèn Constans, i remodelarà la plaça que formen els carrers Mossèn Constans, del Remei i Pintor Pigem.

LA XIFRA

160.000
euros
és la inversió total que l’Ajuntament de Banyoles farà aquest agost en la millora de diferents voreres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia