Infraestructures i serveis

Ripoll comença a tramitar la reforma de la zona esportiva

La junta de govern de l’Ajuntament de Ripoll té previst donar llum verd aquest dilluns al projecte bàsic de la primera fase de reforma de la zona esportiva. Amb una dotació d’uns 250.000 euros, aquesta fase inicial se centrarà en l’edifici dels vestidors del camp de futbol, que estan força deteriorats. Si es compleixen els terminis previstos, els nous vestidors es podran estrenar a l’inici de la temporada futbolística 2020/2021. No obstant això, l’alcalde, Jordi Munell, ha subratllat que si convé mentrestant s’hi farà una actuació provisional, que podria ser la instal·lació d’uns mòduls prefabricats. El mal estat dels vestidors és un tema del qual es queixen des de fa mesos els usuaris i que en el darrer ple municipal el grup d’ERC va posar sobre la taula, reclamant una solució urgent. Segons Munell, estava previst reparar-los l’any passat, però aleshores es va decidir redactar el pla director per a tota la zona esportiva i es va decidir esperar a tenir aquest document abans de tocar res.

El pla preveu una reforma i reordenació de tot el recinte, que inclou el camp de futbol, el pavelló poliesportiu, la piscina i un camp de sorra. També, la substitució de la gespa artificial del camp de futbol, l’habilitació amb part de la que hi ha ara al camp de terra com a camp de futbol 7 i la construcció d’una pista d’acceleració d’atletisme. Pel que fa als nous vestidors, en el pla es concreta que estaran situats entre el camp de futbol i el pavelló, amb dues plantes –una de les quals, semisubterrània–, i que connectaran els dos equipaments. Hi haurà vuit vestidors, magatzem, sala per a instal·lacions i una sala per a la pràctica del tennis de taula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia