Urbanisme

Alt Penedès

Vilobí del Penedès estrena llar d'infants i millora els accessos a la zona escolar

Vilobí del Penedès inaugura demà la nova llar d'infants municipal i les obres d'urbanització del tram del carrer Generalitat que faciliten l'accés a aquest nou centre i a l'escola Llebeig. L'equipament té capacitat per acollir 59 nens i ocupa 452 m², 371 dels quals corresponen a la superfície útil en els espais interiors. L'obra ha tingut un cost de 442.380 euros.

La llar d'infants està situada entre l'església i l'escola Llebeig i va començar a funcionar al principi d'any, un cop finalitzades les obres. Actualment acull 26 nens, que són atesos per cinc monitores. El nou edifici disposa de tres aules, dotades cadascuna de dormitori, lavabo i magatzem de joguines, però també d'una sala polivalent, un despatx, una sala de preparació d'àpats i diversos espais destinats a magatzem. L'obra ha estat finançada per la Generalitat (un 95%) i per l'Ajuntament de Vilobí (un 5%). La Diputació de Barcelona ha subvencionat la urbanització i l'equipament del pati.

Millora dels accessos

Les obres del carrer Generalitat, amb un cost de 299.281 euros i finançades també pel govern i l'Ajuntament, han permès habilitar una zona d'aparcament que dóna servei a la llar d'infants i a l'escola Llebeig, i també una àmplia vorera i passos de vianants senyalitzats per facilitar l'entrada i sortida dels nens.

L'acte d'inauguració de la llar d'infants i de les obres del carrer Generalitat serà presidit per l'alcalde de Vilobí, Francesc Edo, i també hi assistiran la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i el director general d'Administració Local, Joan Cañada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.