Urbanisme

La planta de purins de la Vall d'Alba posa en risc els diners europeus

Un PAI que porta adherit un camp de golf posa en entredit el compromís urbanístic

L'obtenció de diners via FEDER comporta assumir una sèrie de compromisos que cal tindre molt en conter per a que els fons europeus continuen arribant en el futur immediat.

Quan aquest compromís se l'emporta un PAI amb camp de golf inclòs, unit a una equivocada planificació sense aparents responsables que expliquen la gestió, es posa en risc la credibilitat de l'administració que ha parat la mà i captat diners europeus. Si a més, algú es vol omplir les mans especulant amb la requalificació del sòl, comprant com agrícola terrenys que es classifiquen en sendemà com urbanitzables, ens trobem en l'essència, en l'estasi del model econòmic que ha portat a 82.500 ciutadans de les nostres comarques a l'atur.

EQUO demana al PP que deixen el conte de la lletera del PAI-Golf i deixen de ser un obstacle per a l'inevitable canvi de model que s'ha de produir per evitar més atur, més Bankia, més infraestructures inútils, més misèria i patiment social, més retallades en el benestar.

EQUO es manifesta del cantó d'un model que atenga al bé comú, a la sostenibilitat, a l'interès general, l'equitat... “Aquells líders polítics que, com l'alcalde de Vall d'Alba continuen en el somni del formigó no són aptes per a gestionar els interessos dels ciutadans. Quan el nombre de ciutadans que de cap de les maneres arriben a final de mes va en catastròfic augment, seguir en el model fracassat que ens ha portat aquí és un insult a la ciutadania”, afig la formació ecologista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.