Serveis

La fibra òptica s'estén per la Seu d'Urgell

La fibra òptica ja té un peu posat a la Seu d'Urgell. El director general de Telecomunicacions, Jordi Puigneró, i l'alcalde, Albert Batalla, en van presentar ahir les obres de desplegament per la ciutat. Els treballs del desplegament ja han arribat a la torre de comunicacions del pla de les Forques.

L'objectiu és millorar el servei de telefonia mòbil que ofereix la torre i, en un futur, eliminar-la del centre del poble. També s'ha iniciat el desplegament urbà a la Seu d'Urgell de la Xarxa Oberta de Catalunya. Aquest servei ja estarà actiu a finals del mes d'agost. Així mateix, han començat les obres de connexió troncal a través de l'N-145.

Amb aquestes actuacions es donarà servei a la comissaria de la Seu (regió policial del Pirineu occidental) i a operadors com CadiTelecom, que volen desplegar el servei de fibra òptica fins a les llars de la ciutat. Jordi Puigneró ha assegurat: “Invertir en fibra òptica és fer-ho en llocs de treball, oportunitats econòmiques i progrés social, perquè tothom pugui desenvolupar la seva activitat professional a qualsevol zona del país en igualtat d'oportunitats.” També ha destacat la millora en “impacte visual amb la retirada de l'antena”. Albert Batalla considera que “les TIC ofereixen una oportunitat irrenunciable” per a la ciutat “per continuar competint empresarialment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia