Infraestructures

Alcarràs recull més de 900 signatures per reclamar la construcció de rotondes

Les dues construccions anirien al polígon Revés i a l'accés a la població en l'encreuament de l'L-800, dos punts amb un alt registre d'accidents

Més de 900 signatures recollides entre els veïns del municipi d'Alcarràs han estat lliurades pel seu alcalde, Miquel Serra, acompanyat pel sergent de la policia local, a la direcció general de Carreteres de la Generalitat, a Lleida, per reclamar la construcció de dues rotondes a l'antiga N-II, en concret al polígon Revés i a l'accés a la població en l'encreuament amb l'L-800, per tal de reduir la sinistralitat a la zona.

Les signatures s'afegeixen a les més de 500 que el consistori ja va lliurar fa un any per demanar l'execució de les dues rotondes, els projectes d'obra de les quals ja estan redactats. Provisionalment, veïns i Ajuntament veuen bé la semaforització de l'entorn o l'habilitació de petites illes proposades per la Generalitat.

Serra ha recordat que es tracta de dos punts negres pel que fa a la sinistralitat viària, fins i tot reconeguts pel Servei Català  de Trànsit (SCT), tenint en compte l'elevat volum de vehicles que suporten diàriament, molts dels quals són pesants.

L'alcalde ha recordat que representants municipals ja es van reunir fa un any a Barcelona amb responsables de Carreteres de la Generalitat per reclamar la incorporació d'una partida en el pressupost de la Generalitat per a la construcció de les dues rotondes d'entrada al municipi, el projecte d'obres de les quals ja està redactat. L'alcalde ha destacat la predisposició “immediata” per part dels responsables de Carreteres, tot i que “entenem la dificultat pressupostària” de les finances de la Generalitat. Serra ha recordat que en els punts on estan previstes les rotondes s'han registrat diversos accidents, alguns dels quals han estat mortals.

LA XIFRA

500
signatures ja es van recollir fa un any
per demanar l'execució de l'obra, el projecte de la qual ja està redactat.

LA FRASE

Provisionalment veuríem bé la semaforització, si això ajuda a reduir la sinistralitat dels punts
Miquel Serra
Alcalde d'alcarràs


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia