Medi ambient

El Col·lectiu Soterranya difon la preocupació pel canvi climàtic a Torrent

La xarrada s'emmarcà dins el mes del medi ambient programat en col·laboració amb l'Ajuntament de la vila

Dins de les activitats previstes al voltant del medi ambient a aquesta localitat de la comarca de l'Horta, el Col·lectiu Soterranya i l'Associació AMA, van desenvolupar ahir dijous 5 de novembre, una jornada a la Casa de la Cultura, relacionada amb la preocupació respecte del canvi climàtic.

Sota el títol genèric de “Solucions al canvi climàtic: la cimera de París”, el professor Manuel Sabaté va saber traslladar a les persones assistents els objectius d'aquesta iniciativa, mitjançant la qual es pretén fer arribar als líders mundials els milers de signatures en favor d'un canvi de rumb.

La cimera organitzada per la ONU recollirà aquests milers de signatures que insten a la consecució d'un acord global de reducció d'emissions d'efecte hivernacle.

A més d'aquesta xarrada, durant aquest mateix cap de setmana, hi haurà continuïtat d'aquesta mena d'activitats mitjançant una sortida de descoberta nocturna a la Serra Perengissa, programa per a aquesta mateixa nit.

Conclouran les activitats de conscienciació sobre el canvi climàtic amb una sèrie de tallers sobre reciclatge, el diumenge 8 de novembre a les 11 hores als voltants d ela Torre de la plaça Major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia