Infraestructures

Hi haurà moció de censura en el CN Port d'Aro

El grup de socis contraris a Tomás Fanjul s'ha decidit a presentar-la

El grup de socis del CN Port d'Aro contraris a les darreres actuacions de la junta directiva que presideix Tomás Fanjul ha fet pública la intenció d'impulsar una moció de censura contra l'actual cúpula directiva de l'entitat. La plataforma Indignats Port d'Aro ha anunciat a través de les xarxes socials que considera oportú iniciar el procés “després dels últims esdeveniments i de les últimes actuacions de la junta directiva”, que, des del seu punt de vista, són un “absolut menyspreu al soci”. El opositors a la directiva que presideix Tomás Fanjul asseguren que l'actual gestió és “nefasta” i que en tot el “procés de renovació de la concessió hi ha hagut falta d'informació” i que s'han establert uns preus de renovació que “dupliquen els més alts vistos fins ara en qualsevol renovació anterior”.

Opositors, organitzats

Els titulars d'amarradors petits al Port d'Aro s'han organitzat en les darreres setmanes contra els plans previstos en el projecte presentat per gestionar la nova concessió –durant 25 anys a partir de l'any vinent–, que preveu la supressió de fins a 161 de les 177 places per a embarcacions de fins a 6 metres d'eslora i de 176 amarradors més d'entre 6 i 8 metres, que passarien dels 315 actuals a només 139 en el futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia