Infraestructures

El govern escolta, però no ajorna res

El Departament de Territori i Sostenibilitat agilitzarà el projecte quan ho cregui oportú

Lloa que hi hagi debat

Si a Lloret i a Blanes hi ha mobilització de diferent caire per consultar sobre la C-32, la Generalitat de Catalunya manté els plans. Segons fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat, el govern està atent a les consultes veïnals i lloa que hi hagi debat, però no frena res. Així, agilitzarà i posarà a licitació el projecte de l'allargament de l'autopista quan ho cregui oportú.

En principi, abans del canvi de conseller (Josep Rull per Santi Vila), la voluntat del govern era començar les obres al mes de maig, i així es va dir al mes de desembre. El govern no va precisar ahir si aquestes dates es mantenen, tot i que sembla difícil.

El dimecres 16 de març quatre integrants de la plataforma Aturem la C-32 –dos de Blanes (Jordi Gaitan i Xènia Illas) i dos de Lloret (Jordi Palaudelmàs i Frederic Guich)– es van reunir amb el nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font. Als membres de la plataforma els van acompanyar els diputats de la CUP Benet Salellas i Sergi Saladié.

Treball conjunt

A Blanes la consulta es farà el mateix diumenge 17 d'abril. En l'organització hi treballen conjuntament els membres de la plataforma Aturem la C-32 i els grups municipals –estiguin a favor o no de la infraestructura–. Hi ha una comissió de seguiment que es reuneix un cop a la setmana. El procés té web propi (http://participac32.blanes.cat).

La plataforma va aprofitar l'Aplec del Vilar –festiu a Blanes– per informar de la consulta. A l'aplec es va celebrar l'Any Sant de la Misericòrdia, que va presidir el bisbe de Girona, Francesc Pardo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia