Serveis

Jet2 connectarà l'any que ve Girona amb Birmingham

La companyia aèria amplia l'oferta per a la temporada d'estiu de l'any vinent amb vols a la ciutat anglesa

La companyia aèria britànica Jet2.com ha anunciat un nou vol que unirà l'aeroport de Girona amb el de la ciutat anglesa de Birmingham la temporada d'estiu de l'any vinent. La connexió serà dos cops per setmana, dilluns i divendres, i durarà del 28 d'abril a final d'octubre. El nou vol s'afegeix a la resta de destinacions que la companyia ja havia anunciat per a la temporada d'estiu i que uniran Girona amb ciutats com Edimburg, Leeds, Belfast i Midlands de l'Est, que també començarien a operar l'any que ve, amb un augment del 255,9% respecte d'aquest estiu, en què la línia aèria –que opera per primer cop des de l'aeroport gironí– només ofereix les rutes a Glasgow, Newcastle i Manchester. De fet, el conseller delegat de la companyia, Steve Heapy, ja va assegurar durant la presentació a Girona de la companyia que existeix una “increïble demanda” per unir la Gran Bretanya amb la costa gironina i que el seu objectiu era convertir-se en “l'operador turístic britànic més important de la Costa Brava.” A més, Heapy va assegurar que amb vista a l'estiu del 2017 la companyia ja ha contractat directament habitacions amb 56 hotels i que “espera donar a conèixer zones com Platja d'Aro, Roses, l'Estartit, Cadaqués i Port Lligat”.

Els bitllets d'avió per volar a partir del 28 d'abril de l'any que ve de Girona a les ciutats britàniques de Birmingham, Edimburg, Leeds i Midlands de l'Est ja es poden adquirir en el lloc web de la companyia a diferents preus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia