Salut

vilassar de dalt

Les urgències del CAP tanquen definitivament

El servei d'atenció continuada del CAP de Vilassar de Dalt-Cabrils deixa avui de funcionar, tal com va informar el Departament de Salut i totes les urgències passen a dependre del centre sanitari de Vilassar de Mar. Malgrat la mobilització ciutadana i la campanya de recollida de signatures entre els veïns dels dos municipis, la mesura seguirà el seu curs a conseqüència dels reajustaments d'estalvi promoguts des del Departament de Salut. Des del consistori vilassarenc es recorda que des d'avui, en cas d'urgència, els usuaris s'hauran de desplaçar fins al CAP de Vilassar de Mar, on hi haurà dos metges que prestaran l'atenció continuada i, en cas de no poder-se desplaçar, un metge de referència s'aproparà al domicili del malalt. La zona central del Maresme ha estat un dels territoris catalans on el reajustament sanitari s'ha notat més, també amb la desaparició de l'atenció continuada als CAP de Llavaneres i Argentona des del passat 1 de juliol.

En aquest últim cas, el mateix Ajuntament encapçala una campanya de recollida de firmes entre la ciutadania en contra de la desaparició d'aquest servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.