Canals

Un altre gran estiu a Sant Feliu

Amb més de seixanta anys d’història ja a les espatlles i reconeixements recents com els dels premis Ondas i els premis Enderrock, el Festival de la Porta Ferrada presenta un cartell ple de figures internacionals i apostes catalanes. Luovico Einaudi, Pink Martini, Ben Harper & The Innocent Criminals, Pat Metheny, Earth, Wind & Fire by Al McKay, Jethro Tull, Jorge Drexler, Ismael Serrano, Wilco, Niña Pastori, Michel Camilo & Tomatito, Blaumut, El Pot Petit i El Barrio són algunes de les propostes destacades, tot i que, com sempre a Sant Feliu de Guíxols, caldrà estar atent també a la programació de l’Església-monestir, que tornarà a ser la seu d’un cicle de música clàssica amb actuacions com les del Quartet Kebyart i Breaking Bach (un espectacle de música i tecnologia amb pianista Carles Marigó i el violinista Pablo Hernández) i a l’humor del Festival Salat, amb somriures més que garantits provocats per Berto Romero, Oye Polo, Bruno Oro i el comiat de Les Luthiers.

La 61a edició proposa també programes dobles com els que uniran l’australià Xavier Rudd amb la vigatana Núria Graham i La Pegatina amb Macaco, i, posant en relleu l’efervescència de les músiques urbanes a Catalunya, els vallesans 31Fam i la maresmenca Mushkaa.

Porta Ferrada Del 30 de juny al 20 d’agost https://www.festivalportaferrada.cat/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia