Canals

Reneix el trial com a excursió

Amb l'Explorer 280i, Ossa ha fet possible la renaixença del trial com a excursió. Actualment ja són més de 500 els posseïdors d'aquest model que ho han pogut comprovar i els indicatius del seu futur continuen invitant a l'optimisme. I és que l'Ossa Explorer 280i aplica la tecnologia pròpia del segle XXI –una mostra la tenim en el motor amb injecció electrònica o el repartiment dels pesos exactament igual per a cada eix– al concepte del que eren les motos de trial abans de començar a ser tan radicals com les que ens hem anat acostumant a veure.

Només cal fixar-se, per exemple, en el seient o el dipòsit d'aquesta Explorer. Una moto que rememora la que va ser presentada a París l'any 1972 i que al minimalisme i la lleugeresa (74 quilos) hi afegeix altres virtuts com ara la senzillesa de conduir, la polivalència i l'esperit pràctic. Construïda totalment a Girona amb components catalans –les úniques excepcions són la injecció, les suspensions i els pneumàtics–, la petita producció de l'Explorer facilita l'aplicació dels suggeriments aportats pels clients. Això i la proximitat entre la marca i el públic possibilita que a l'Explorer gairebé se la pugui considerar com una moto feta a mida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.