Chicho (Cassà): «Estem molt tranquils, hi ha prou equip per salvar la categoria»

Ha estat dur el canvi de cicle en el Cassà. Després del relleu a la presidència (Carles Jofré per Ramon Codina) i a la banqueta (Albert Fernández per Robert Vila), el conjunt cassanenc s'ha enfrontat a dos ossos durs de rosegar, el Santboià (2-5) i l'Hospitalet (3-0). El nou capità del Cassà, el central Narcís Pelach, Chicho, veu «exagerades» les dues primeres desfetes de la temporada i està convençut que l'equip se salvarà, l'objectiu de la temporada. «Estem molt tranquils. Hi ha prou equip per salvar la categoria i, en aquests dos primers partits, hem competit a un bon nivell.»

Juntament amb el Premià, el Palamós, la Pobla de Mafumet i el Castelldefels, el Cassà és un dels equips que encara no ha puntuat. Chicho, de 21 anys, ha viscut les tres temporades del Cassà a tercera i és optimista. «No hi ha nervis. El cos tècnic i la directiva estan treballant perquè les coses funcionin. El club necessitava un canvi i les sensacions de l'equip són bones. [Els jugadors] confiem molt en nosaltres.» En les dues anteriors campanyes, el Cassà va acabar tretzè, tot i alguns patiments. Chicho (a la imatge de Gabi Massana, en el partit de diumenge a l'Hospitalet) recorda que el Cassà s'ha enfrontat a dos candidats a l'ascens. Chicho és, juntament amb Pau Gusó i Quimet Boadas, l'únic jugador que ha renovat de la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.