Necrològiques

Ramon Boix i Vidal

Forner

El forner Ramon Boix i Vidal, copropietari del Forn de Pa Boix, va morir ahir dijous, dia 12 de febrer, a l'edat de 60 anys.

Nascut en una prestigiosa família de forners originaris de Sant Gregori, Ramon Boix, juntament amb el seu germà Joan, va aprendre l'artesania de l'ofici del seu pare, Joan Boix Peracaula. Des de Sant Gregori, els germans Boix es van plantejar un procés d'expansió i van mirar cap a Girona, on durant els anys setanta van obrir una botiga a la plaça del Mercat i el 1982 van adquirir la fleca Pont, que passaria a anomenar-se Boix.

Al cap de poc temps, van comprar la finca del costat i això els va permetre engrandir la botiga i el negoci després de fer una important transformació de l'establiment. El propòsit dels germans va ser mantenir els paràmetres de qualitat de la casa –“fer el bon pa de sempre”, explicava Ramon Boix a aquest diari l'any 2010– i alhora ampliar l'oferta amb tota la varietat de productes que actualment es poden veure i comprar a l'impressionant aparador de can Boix, elaborats al forn de Sant Gregori.

Casat amb Elisa Angelats i pare de dos fills, Gerard i Cristina, la cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, dia 13 de febrer del 2015, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Gregori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia