Comunicació

PSOE, PP, Podem i PNB tanquen un acord per a la renovació del Consell d’Administració de RTVE

El ple del Congrés d’aquest dijous vota els nous consellers i conselleres de la Corporació

José Manuel Pérez Tornero serà elegit president

La renovació de la cúpula de RTVE comença a votar-se aquest dijous en el ple del Congrés amb un pacte parlamentari just abans d’iniciar-se la sessió.

PSOE, PP, Unides Podem i PNB s’han posat d’acord per escollir els primers vocals del consell d’administració de la Corporació.

Els consellers i conselleres escollits són: José Manuel Pérez Tornero -que serà nomenat president de la Corporació-, Ramón Colom Esmatges, Elena Sánchez Caballero, Concepción Carmen Cascajosa Virino, José Manuel Martín Medem, Roberto Lakidaín Zabalza, María Carmen Sastre Bellas, Jenaro Castro Muiña, María Consuelo Aparicio Avendaño i Juan José Baños Loinaz.

Aquest és el primer acord entre PSOE i PP, i resta pendent encara els que han de fer possible la renovació del CGPJ, el TC, el Tribunal de Comptes, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i el Defensor del Poble. Fonts dels dos partits s’han emplaçat a seguir treballant en els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia