Serrat obrirà la seua gira a Elx en 2010, durant la celebració del centenari de Miguel Hernández

L'Ajuntament d'Elx ha presentat aquest matí la programació d'homenatge a Miguel Hernández que es prolongarà durant tot 2010, any en què es commemora el centenari del naixement del poeta.

La programació començarà el pròxim 9 de gener a la sala del Gran Teatre amb un concert de l'Orquesta Nacional de España. En una data per concretar, també actuaran a Elx Paco Ibáñez i Joan Manuel Serrat. Aquest últim, iniciarà en la ciutat la gira Hijo de la luz y de la sombra, de presentació del seu segon disc monogràfic sobre els poemes d'Hernández.

L'Ajuntament també ha programat un cicle de conferències —Miguel Hernández vist per...—, on participaran, entre altres, Rosa Regàs, Santiago Carrillo, Enrique Cerdán Tato o Luis Antonio de Villena.

En l'àmbit acadèmic, l'Ajuntament col·laborarà amb l'organització del III Congrés Internacional Miguel Hernández d'octubre, que se celebrarà conjuntament a Elx, Alacant i Oriola.

Durant el centenari veurà la llum la biografia il·lustrada sobre el poeta, a càrrec de José Carlos Rovira, comissari del centenari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.