Música

La Casa Azul obre un Black Music multicolor

El Black Music Festival inaugurarà aquesta nit la seva divuitena edició amb l’actuació a La Mirona de dues formacions catalanes, La Casa Azul i Falciots Ninja (22 h, 18 i 23 euros), que marquen des del principi la línia estilísticament desacomplexada d’un festival obert a ritmes molt diversos dins l’ampli concepte de la música negra. Avui, les grans estrelles són Guille Milkyway i la seva Casa Azul, que publiquen ara el seu disc més esperat, La Gran Esfera, després d’un llarg parèntesi. Orfebre del millor pop, Milkyway és un dels grans talents del país.

El primer cap de setmana del festival continuarà demà, dissabte, també a La Mirona, amb un altre interessant doble cartell, igualment eclèctic: els francesos Deluxe –un singular còctel d’electro swing, funk i altres ingredients ballables– i la banda madrilenya Morgan, amb la gran veu de Carolina de Juan al capdavant (23 h, 18 i 23 euros). A més, el festival proposa per demà diverses activitats gratuïtes relacionades amb el reggae i el hip-hop, al Park d’en Pitus del barri de Domeny.

Diumenge al vespre tindrà lloc a la sala Montsalvatge de l’Auditori el Girona Artetha Franklin Tribut, amb la Black Music Big Band i diverses veus convidades, en un concert per al qual ja gairebé s’han exhaurit totes les localitats (20.30 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.