Economia

economia

Ferrer Xocolata presenta la 1907

El pastisser olotí Jordi Ferrer ha presentat la xocolata 1907 –any en què els seus familiars van obrir el negoci a la plaça Mora d'Olot–. Ha estat creada amb una fórmula a la fàbrica de Cacao Barry de París en l'elaboració de la qual han participat membres de tres generacions de la família. Té un 70% de cacau –procedent de plantacions de Cuba i Mèxic– i és fina i afruitada al paladar, segons explica Jordi Ferrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia