Economia

CaixaBank i Arval promouen el rènting

CaixaBank, a través de CaixaBank Payments & Consumer, la filial especialitzada en finançament al consum i mitjans de pagament, i l’empresa Arval, líder mundial en rènting de cotxes i solucions de mobilitat, han arribat a un acord per promoure el rènting de cotxes entre particulars i solucions de mobilitat sostenible i aspiren a comercialitzar 150.000 nous vehicles fins al 2025, segons van anunciar ahir ambdues companyies. L’acord el van signar Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i Alain van Groenendael, president i conseller delegat d’Arval.

Alcaraz va destacar que “aquest nou compromís va especialment dirigit a impulsar noves alternatives a la mobilitat, més sostenibles i adaptades al nou i canviant entorn, orientades a les necessitats de cada client, sigui particular o empresa”.

De la seva banda, Alain van Groenendael va assegurar que amb aquest acord potencien “el millor de dos mons”: “La capil·laritat i el potencial comercialitzador de CaixaBank, amb la trajectòria i experiència d’Arval en el món de la mobilitat.”

L’acord preveu el desenvolupament de noves solucions de mobilitat que ofereixin una bona experiència d’usuari i es realitzarà entre els exercicis del 2021 i 2025. Arribarà fins als 150.000 vehicles comercialitzats als clients de l’entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia