Economia

12 empreses catalanes presenten els seus projectes cinematogràfics a Los Angeles

Internacionalització

Una delegació d’empreses catalanes, liderades per la Cambra de Comerç de Barcelona, finalitza avui un pont audiovisual a los Àngeles. El viatge que va començar el passat 28 d’octubre ha permès a dotze empreses del sector audiovisual presentar els seus treballs davant de destacades companyies americanes.
El passat 30 d’octubre, totes les empreses van participar en una recepció que es va oferir a 88 membres de companyies cinematogràfiques dels Estats Units. Entre ells, hi havia representants de Sony Pictures Television Internacional o de Marvista Entertainment, que van poder veure els projectes realitzats per les productores i empreses catalanes, així com establir contactes de negoci.

A més, tot el grup s’ha reunit també aquests dies, amb el Cap d’Adquisicions de les empreses Paramount i Fox Searchlight Pictures.

Entre les empreses que conformen la delegació que ha visitat los Àngeles, hi ha la productora Rodar y Rodar, autora de la pel·lícula El Orfanato. L’èxit d’aquest film i la seva elecció per participar en la propera edició dels Oscars de Hollywood han aconseguit incrementar l’expectació i l’interés de les empreses americanes pels productes presentats.

En conjunt les companyies catalanes valoren molt positivament els contactes mantinguts que han de servir per tancar acords de col·laboració en el futur. Algunes d’elles han presentat també projectes ja acabats -scripts o sèries de televisió- per introduir tant al mercat nord-americà com al llatinoamericà.

Casos d'èxit
Un altre dels objectius d’aquest pont audiovisual ha estat conèixer més de prop casos d’èxit d’empreses del sector cinematogràfic. Així com compartir experiències amb aquelles empreses més representatives i promocionar Barcelona com a centre de negocis del sector.

El viatge ha coincidit a més, amb l’American Film Market de Santa Monica, una de les fires més importants del sector.

Les dotze empreses que han conformat la delegació liderada per la Cambra són majoritàriament del sector cinematogràfic i una de doblatge: Notro Films, Rodar y Rodar Cine & TV SL, Rodar y Rodar Publicidad SL, Soares&Avila Pereira Attorneys; Sogedasa (Filmax Internacional), Zip Films, Aguaviva Films, Area de Televisió, Audioprojects-Galletly SA, Catelao (Filmax Internacional) Cores y Garcia Pedrerol i Luna films.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.