Economia

Els treballadors de Sysmo d'Abrera reclamen a la direcció de l'empresa i a Seat un lloc de treball

ZONA METROPOLITANA

Des del passat dilluns 8 d'octubre la plantilla de la planta de Sysmo a Abrera, proveïdora de Seat, està sense feina i amb permís retribuït després que la direcció els hi comuniqués dos dies abans, el dissabte 6 d'octubre, que l'empresa deixava de treballar per l'automobilística.

Els treballadors, que critiquen no haver rebut cap informació més per part de l'empresa mentre esperen que aquesta presenti un ERO davant el Departament de Treball, han iniciat un conjunt de mobilitzacions per reclamar tant a la direcció de la proveïdora com a la direcció de la mateixa Seat que, com a responsables de la seva situació, els donin un lloc de treball. Amb aquest objectiu, una cinquantena de treballadors s'han concentrat aquest dilluns amb pancartes i xiulets davant una de les empreses que el gerent de Sysmo té a Martorell.

Els sindicats alerten que la plantilla, de 120 treballadors, es continuarà mobilitzant fins que se solucioni la situació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.