Economia

Ajuts de fins a 750 euros per a la compra de motos

El govern espanyol aportarà fins a 250 euros i la resta l'haurà de posar el fabricant. Els governs autònoms podran afegir-hi les seves pròpies subvencions

El consell de ministres espanyol ha aprovat avui el Pla Moto-E, que preveu ajudes per a l'adquisició de motocicletes i ciclomotors per un import màxim de 500 euros, tot i que pot arribar fins als 750 euros per a les motos de més de 250 cc. El pla està dotat amb un pressupost de nou milions d'euros.

La vicepresidenta primera del govern de José Luis Rodríguez Zapatero, María Teresa Fernández de la Vega, ha indicat que l'Estat aportarà entre 75 i 250 euros a les ajudes, que poden ser complementades pels fabricants de motos i ciclomotors fins a sumar 750 euros. Els governs autònoms poden afegir-hi les seves pròpies subvencions.

El Pla Moto-E té el doble objectiu, segons la vicepresidenta, d'incentivar "un important sector de l'economia espanyola, incloent el manteniment de l'ocupació, i afavorir la renovació del parc de motocicletes i ciclomotors amb vehicles més segurs i menys contaminants". `


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.