Yamaha presenta un ERO temporal per a 184 operaris de Palau-solità

Yamaha Motor ha presentat a la direcció general de Treball de la Generalitat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal que afectarà 184 dels treballadors de la planta que la multinacional té a Palau-solità i Plegamans, prop de la meitat de la plantilla.

Com a conseqüència de l'ERO, diverses seccions de la factoria, on es fabriquen ciclomotors i motocicletes, cessaran la producció de manera alternativa –en cap cas de manera simultània– durant una mitjana de 35 dies –lleugerament superior o inferior depenent de la cadena de muntatge.

Menys demanda

L'empresa atribueix la mesura a la «important caiguda en la demanda de ciclomotors i motocicletes», que ha fet revisar les previsions per a aquest 2009 i dissenyar un pla de reajustament de la producció de vehicles, que es retallarà en un 28%.

Malgrat això, la direcció de la multinacional confia que aquest ERO temporal sigui l'única mesura necessària per «afrontar un segon semestre amb majors garanties de viabilitat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.