Economia

RAMON COROMINAS

PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ TURISME RURAL GIRONA

“Impulsar la comercialització és important per al sector”

És president de l'associació des del 28 de març passat. Ramon Corominas fa èmfasi en les accions de comercialització dels establiments associats, atesa la davallada de la demanda del sector, a través de la central de reserves, i demana als associats que categoritzin els establiments.

Com és que es va presentar per a president?
Fa tres anys que sóc a la junta de l'associació; hi va haver la necessitat de canvi i vaig acceptar.
Quins són els seus objectius?
Impulsar la comercialització dels establiments a través del foment de la central de reserves de l'associació i del posicionament del portal Gironarural.org. Treballarem també perquè els propietaris de cases que fins ara no han categoritzat els establiments, ho facin. És important perquè el client sabrà què oferim.
L'associació reivindica davant l'administració la flexibilització de la normativa actual de turisme rural.
Sí. Sobretot els punts que limiten la rendibilitat, i sembla que alguns dels temes es podrien flexibilitzar. Entre ells hi ha que es pugui considerar cases rurals els establiments per a dues places. Fins ara només n'eren considerats els que podien allotjar un mínim de quatre persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.