Economia

La Cambra de Tortosa dóna suport a Horta, on comença la neteja de la zona afectada per l'incendi

Una delegació de la Cambra de Comerç de Tortosa, encapçalada pel seu president, José Luis Mora, es va reunir dimecres amb l'alcalde d'Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs. L'objectiu de la trobada era analitzar la situació després de l'incendi forestal que va cremar més de 1.100 hectàrees al massís dels Ports, així com establir àmbits de promoció i col·laboració. En la reunió també hi van participar la regidora de Serveis Socials i Festes d'Horta, Sònia Carbó, i el president de l'associació local d'empresaris, així com alguns empresaris representatius del comerç i del turisme de la població. Alguns dels acords destacats de la trobada van ser la necessitat de treballar per coordinar totes les actuacions que les diferents administracions i institucions fan al municipi, per potenciar tots els actius turístics i comercials d'Horta de Sant Joan. D'una manera especial, es va remarcar la importància del ressò nacional i internacional de les activitats organitzades amb motiu del centenari de la segona estada de Picasso a Horta. Durant la reunió també es va constatar que el paisatge del municipi no ha canviat per l'incendi, i es va acordar que l'edició d'enguany de la Baixada a Pedal i Rem, que promou la Cambra de Comerç de Tortosa a finals de setembre, tindrà un protagonisme especial a Horta. Així, abans de la sortida, l'alcalde farà una recepció als participants, i Ferràs i Mora donaran la sortida oficial de la prova.

D'altra banda, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va informar ahir que ja han començat els treballs per retirar la vegetació cremada a la zona del riu Canaletes i als barrancs. L'actuació, que durarà tres mesos i tindrà un cost de 80.000 euros, preservarà la vegetació que pot rebrotar i servirà per restaurar espais fluvials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona