Economia

Ferrari Land es començarà a construir el 7 de maig

Són 100 milions d'inversió, la més gran que s'ha fet en aquests vint anys, i estarà llest l'any vinent

Port Aventura obre dissabte amb 19 espectacles renovats i el 2 d'abril estrena el primer hotel de cinc estrelles

Port Aventura obrirà portes dissabte i ho farà per 20è any consecutiu. El que fa dues dècades es va inaugurar com un parc temàtic, es presenta ara com un resort complet que, a més del parc d'atraccions pròpiament dit, ofereix també un parc aquàtic, un centre de convencions, més de 2.000 places hoteleres repartides en cinc hotels, tres camps de golf i un beach club. Són més de mil milions d'euros d'inversió acumulats durant aquests vint anys, que situen Port Aventura en el TOP 5 dels millors parcs mundials, segons TripAdvisor.

“Hi ha una vocació d'innovació permanent”, deia ahir el recentment nomenat director general de Port Aventura Resort, Luis Hérault, que més enllà de fer una comparació de com s'han multiplicat les xifres del parc durant aquest temps, anunciava que el 7 de maig es posarà la primera pedra del que serà la inversió més gran que s'ha fet mai al parc, la construcció del parc temàtic Ferrari Land. Tal com ja s'havia dit quan es va fer pública la notícia just ara fa un any, construir els 75.000 metres que ocuparà Ferrari Land suposarà una inversió de 100 milions d'euros, que culminarà l'any vinent amb l'obertura de la nova àrea temàtica sobre la mítica marca italiana. “El gran repte amb vista a l'any que ve serà la internacionalització del parc, i aquest serà el rol que jugarà Ferrari Land, perquè serà un gran reclam per a aquest públic”, hi afegia el màxim responsable del complex.

Però, en espera que arribi aquest 2016, els objectius d'una temporada que estarà marcada per aquest aniversari són superar els 4 milions de visitants al parc i el milió de pernoctacions als hotels. També volen aconseguir que un 40% d'aquest públic sigui estranger i per aquest motiu s'ha fet una clara aposta per la promoció internacional del parc. Amb un pressupost publicitari total de 14 milions d'euros, s'ha llançat una campanya de promoció en sis llengües diferents repartida en 15 països europeus per arribar a la totalitat del seu potencial públic. Tot i això, i conscients del que pot suposar la dràstica baixada aquesta temporada del turisme rus, Hérault especificava que encara hi ha camí per créixer en un públic molt fidel, com és l'estatal i el francès.

L'estrena d'‘Amaluna'

Entre els objectius de la temporada també hi ha superar els 100.000 espectadors que l'any passat van aplaudir l'espectacle Kooza, de Cirque du Soleil. La bona acollida de la proposta es va traduir en el compromís de mantenir l'aliança durant cinc anys i per això ja estan a la venda les entrades per a l'estrena europea de l'espectacle Amaluna, que es podrà veure a la vela del parc des del tres de juliol fins al 23 d'agost.

LA DATA

01.05.95
És el dia
que es va inaugurar el parc temàtic. Aquella primera temporada va tenir 2,8 milions de visitants.

LA XIFRA

1.000
milions
d'euros és la inversió acumulada en aquest 20 anys de Port Aventura. Enguany se n'invertiran 10 en hotels.

Espectacles nous i especials per celebrar els 20 anys

Per commemorar el 20è aniversari hi haurà set espectacles especials. A banda, aquesta temporada hi haurà un total de 19 noves produccions, algunes de renovades i la majoria de nova creació.

El parc estrena la Mansió de Lucy, el primer hotel de cinc estrelles

El 2 d'abril hi haurà una altra estrena, la del primer hotel de cinc estrelles. Es tracta d'una reconversió de la Mansió de Lucy, que tindrà 29 habitacions de categoria Deluxe superior. La inversió en hotels, que suma 10 milions d'euros, inclou també una ampliació de l'hotel Gold River, que a partir d'aquest any tindrà l'edifici Callaghan, amb 78 habitacions de categoria Deluxe. El primer hotel del parc es va obrir el 2002 i ara ja s'ofereixen 2078 habitacions en cinc equipaments

El projecte de BCN World, “com més aviat millor”

“Per nosaltres és importantíssim que el complex de BCN World tiri endavant”, deia ahir el director general de Port Aventura, que es mostrava esperançat que la iniciativa s'acabi desenvolupant tard o d'hora, tot i desitjar que “com més aviat millor”. Port Aventura passaria a ser l'epicentre del nou complex d'oci i, en aquest sentit, Hérault entén que el parc es convertiria en el complement d'oci familiar per als nous visitants que vindrien.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia