Esports

Primer entrenament de Guardiola amb tot l'equip al complet

Ibrahimovic visita les instal·lacions per saludar els seus nous companys

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha dirigit aquest dimecres a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí el seu primer entrenament amb la seva plantilla al complet, després de la reincorporació dels futbolistes internacionals que van participar a la Copa Confederacions, i aquesta tarda oferirà la llista de convocats per a la gira pels Estats Units que l'equip emprendrà demà, dimecres.

L'única absència en la sessió preparatòria ha estat la del bielorús Alexander Hleb, que s'ha presentat a la ciutat esportiva malgrat no participar a l'entrenament. El davanter està pendent de confirmar la seva cessió a l'Inter de Milà.

Guardiola ha comptat amb la presència de quatre jugadors del filial, Muniesa, Jonathan dos Santos, Fontàs i Jeffren, que podrien participar en la gira nord-americana del Barcelona per Los Angeles, San Francisco i Seattle, encara que l'entrenador blaugrana confirmarà aquesta tarda, després de l'entrenament vespertí, la llista de jugadors que viatjaran demà als Estats Units.

Els integrants de la plantilla del Barcelona han pogut saludar en persona l'últim fitxatge de l'equip, el suec Zlatan Ibrahimovic, que ha anat a Sant Joan Despí per saludar els seus nous companys abans de ser operat d'una fractura en el segon metacarpià de la mà esquerra que no li impedirà viatjar als Estats Units.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.