El Badalona perd justament a casa contra el Dénia (0-2)

L'afició del Badalona s'està acostumant a les decepcions aquest curs. Ahir va ser incapaç de superar el Dénia, que va aconseguir els tres punts al Centenari. Tot i que els primers xuts a porteria amb certa intenció els van fer els escapulats (un intent de vaselina d'Isaias i un xut desviat de Prats), el control del partit sempre el van tenir els homes de Nino Lema. De fet, el domini del Dénia es va basar en les interrupcions constants que van impedir que la pilota estigués en joc gaire estona seguida, i el bon marcatge dels migcampistes alacantins als creadors de joc badalonins –Isaias i Xavi Muñoz–. Així, el primer gol va arribar abans del descans en una errada de marcatge de la defensa en una falta lateral.

Després de la represa, Toni Llebaria va haver de canviar el porter Rubén per un fort cop que havia rebut en un xoc fortuït amb Vinuesa. I el seu substitut, Pau, va rebre el segon gol en la primera arribada a la seva porteria, un un contra un amb Jorge. Amb el partit costa amunt, el Badalona va recuperar la possessió, però els seus atacs només feien pessigolles a un Dénia que encara hauria pogut ampliar l'avantatge en el contraatac.

BADALONA
0
DÉNIA
2
BADALONA:
Rubén (Pau, 46'), Fran González, Robles (Pugui, 77'), Isaias, Ferrón (Ivan Mateo, 46'), David Prats, Pitu, Òscar Ramírez, Molist, Xavi Muñoz i Diego Torres.
DÉNIA:
Ivan Vidal, Aceitón, Seco, Mendoza, César Remon, Juan Carlos, Vinuesa (José Antonio, 90'), Dani Fernández, Pepín, Borja (Dani González, 78') i Manolo Bueno (Jorge, 31').
GOLS:
0-1 (40') Juan Carlos. 0-2 (50') Jorge.
ÀRBITRE:
Moratilla Dionisio.
T.G.:
Als locals Ferrón, Xavi Muñoz, David Prats, Fran González i Isaias; i als visitants Manolo Bueno, Vinuesa i Dani Fernández.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.