REGIONAL PREFERENT

El Farners supera el Vic i s'assegura mitja permanència (2-1)

El Farners es va assegurar ahir mitja permanència desfent-se del Vic en un partit distret i igualat. El conjunt farnesenc va marcar dos grans gols, el de Montes des de fora de l'àrea i el de falta directa de Talavera, però no va cantar victòria fins al xiulet final de l'àrbitre (2-1).

El Vic, que també va fer un gol molt plàstic, va dominar una bona estona de partit i no hauria passat res si hagués obtingut un punt a Santa Coloma. Ara el Farners arriba als 38 punts, set més que els equips que lluiten per eludir el cinquè lloc per la cua.

FARNERS
2
VIC
1
FARNERS:
Pane, Franch, Martín (Padrós, 45'), Moré, Talavera, Riart (Vendrell, 46'), Artau, Cristian, Montes (Carles, 65'), Surós (Isaac, 85') i Masferrer (Dacosta, 92').
VIC:
Ochoa, Roger (Muntal, 92'), Xavi Comas, Dot, Ayats (Poli, 45'), Cunill, Marc Comas, Pujol, Pi, Pol Coll i Vaqué (Berrocal, 70').
GOLS:
1-0 (2') Montes. 1-1 (26') Pi. 2-1 (71') Talavera.
ÀRBITRE:
Kizildag.
T.G.:
Als locals Franch i Artau, i al visitant Marc Comas.
T.V.:
Al visitant Berrocal (87') amb vermella directa.
INCIDÈNCIES:
Uns 150 espectadors al camp del Farners. També ahir l'Aiguafreda va superar el Manresa (2-1) i és a un pas de ser campió de grup.

L'Olot no pot badar contra el Canovelles

Dels altres tres equips gironins, només l'Olot, segon amb 59 punts, juga a casa. Els olotins no poden badar aquesta tarda (a 2/4 de 5) contra el Canovelles, tercer per la cua amb 25 punts. El Ripollet i el Mollet, que tenen 54 punts, esperen l'ensopegada dels olotins. Un triomf dels garrotxins ajudaria el Sant Hilari, que està en zona de descens i que ha de retallar cinc punts als seus predecessors. El conjunt de les Guilleries visita (a les 12) un Granollers recuperat, setè amb 40 punts. Finalment, el Palafrugell, novè amb 37 punts, es desplaça a Tona (a 3/4 de 12).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.