Futbol català

Dura sanció al Blanes, que perd la categoria

Futbol. La FCF sanciona durament dos jugadors blanencs i tanca un partit el camp

La FCF va resoldre ahir que el partit entre el Blanes i l'Anglès, que es va haver de suspendre en el temps afegit, es donava per acabat amb el resultat d'1-2. Aquest marcador confirma que el Blanes acompanya el Bisbalenc, el Caldes, el Palafrugell i el Fornells a la 3a catalana.

El partit es va haver de suspendre després del gol de l'Anglès en el temps afegit i a causa d'una agressió al col·legiat. Aquests fets comportaran que el camp del Blanes estigui clausurat en la primera jornada del curs que ve. D'altra banda, dos jugadors blanencs han rebut una dura sanció: Manel Ordoñez ha rebut 25 partits de suspensió per agressió al col·legiat del partit, mentre que Edvardas Gaurilovas no podrà jugar durant 10 partits per culpa d'actituds violentes contra l'àrbitre. L'enfrontament de diumenge també deixa una forta sanció al jugador de l'Anglès Jordi Vilaró, que ha rebut quatre partits de suspensió per haver agredit un rival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.