Més esport

La Copa del Món de Futbol estarà a Ibi

Restarà exposada a l'estadi amb motiu de la celebració del Primer Torneig Internacional de Futbol 7 PC

Ibi rebrà la visita de la Copa del Món FIFA que va guanyar la Selecció Espanyola de Futbol en el Mundial de Sud-àfrica 2010. El trofeu original arribarà a la vila del joguet dissabte 5 de maig, i podrà ser visitada per tots els ciutadans en l'estadi de futbol Vilaplana Mariel amb motiu de la celebració de l'I Torneig Internacional de Futbol 7 PC que es disputa en la localitat els dies 5 i 6 de maig.

El trofeu arribarà a Ibi a les 14 hores i serà rebut per l'alcaldessa Maite Parra, autoritats i els presidents de COCEMFE i ADIBI a l'Ajuntament. A les 16.30 hores sortirà de les dependències municipals cap a l'estadi Vilaplana Mariel, on se celebrarà el torneig, i per estar exposada durant el cap de setmana perquè iberuts i veïns de la demarcació la puguen visitar.

El diumenge, 6 de maig, es jugarà la gran final entre Espanya i Irlanda a les 12h. Per la seua banda, els esportistes de les seleccions participants en el torneig realitzaran entrenaments oberts i actes en els diferents centres educatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.