Més esport

Serinyà tanca la Copa Gironina de BTT

Ciclisme. Christian Collados i Jordi Quintanas es van endur els títols més importants, tots dos amb set victòries en les vuit curses del calendari

Serinyà va tancar l'edició del 2012 de la Copa Gironina de BTT, amb la vuitena prova del calendari, en la qual es van acabar de decidir els guanyadors de totes les categories. A més de Christian Collados (Grup Esteve), que ja s'havia assegurat la primera posició i que va arrodonir el seu domini al llarg de la competició en la categoria elit, que diumenge es corria en una distància de 32 quilòmetres en l'entorn del riu Ser i el puig Hortós. Collados es va apuntar el títol en la categoria màster 30; Jordi Quintanas (Chain Reaction), en júnior; Sergi Oller (CC Celrà), en sub-23, i Albert Mendoza (Tràfach Bikes). I en la volta curta també hi va haver un clar dominador: David Casanovas (Vilajuïga) va guanyar 7 de les 8 proves, igual que Collados. Josep Bosch (Quart de Volta), en màster 50; Marc Olivet (CC Pedal Maià), en esplai; Àlex Jaime (Quart de Volta), en infantil 2; Robert Baserba (Esport Ciclista Figueres), en màster 60; Martí Torres (Cromoly Bikes Vall del Terri), en infantil 1. I en categoria femenina, Josefina Masferrer ( AE Matxacuca), en elit; Júlia Blanch (Surià Bicis), en júnior, Clàudia Zarco (Bicicletes Zarco), en cadet, i Berta Orosco (Ayats Cycles) i Júlia Ribas (Jodofi) en infantil 1 i 2; a més de les categories de promoció, en les quals un centenar de ciclistes van participar en el total de les proves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.