Més esport

El derbi vallesà decidirà la copa

Waterpolo. El Terrassa va confirmar la condició d'equip revelació a Sant Feliu

El Sabadell Astralpool i el Terrassa jugaran avui (12h) la final de la copa. Les de Terrassa van encadenar la segona sorpresa consecutiva en eliminar el Mediterrani (14-8), amb la qual cosa es van confirmar com a equip revelació del torneig. El Sabadell, gran favorit i defensor del títol, no va perdonar l'equip amfitrió (26-4).

La jornada va començar amb el duel entre el Terrassa i el Mediterrani. L'equip de Barcelona, debutant en la competició, va plantejar un duel molt intens en defensa per anul·lar el llançament de les jugadores rivals. Les vallesanes, liderades per Gema Gutés (6 gols), van començar a avançar-se en la segona part (8-2). Després de la represa el Terrassa va saber mantenir el cap fred i la seva defensa immaculada per segellar una classificació històrica.

En el partit posterior, el Sabadell va confirmar els pronòstics, malgrat que el Sant Feliu li va plantar cara i al final del primer quart només perdia 4-2.