El Barça sorprèn l'Espanyol en els penals a l'Estartit

BARÇA - ESPANYOL 3-3

BARÇA: Eli Sarasola, Laura Gómez, Marta Unzue, Ani Escribano, Rocio López, Alicia Fuentes, Ana Riera, Silvia Doblado, Marta Cubí, Vicky Losada, Melani Serrano. (Laura Bonaventura, Laura Rafols, Lara Villanueva, Esther Romero, Alba Unzué, Marta Liria i Carol Pérez.)

ESPANYOL: Pons, Bergara, Moreo, Dieguez, Torrejón, Corredera, Maria Ruiz, Montouto, Serna, Messeguer, Boquete. (Rabal, Corral, Marimón, Serrano, Kenty i Yañez.)

GOLS: 0-1 (1') Torrejón. 0-2 (16') Montouto. 1-2 (19') Marta Cubí. 2-2 (64') Melani Serrano. 3-2 (71') Marta Cubí. 3-3 (79') Serna.

ÀRBITRE: Sánchez Aparicio. T.G.: Maria Ruiz, Rafols, Escribano, Torrejon i Liria. T.V.: cap.

COMENTARI: En un partit ple d'alternatives, els penals van acabar decidint el campió de la copa Catalunya, que va ser el FC Barcelona. Ningú no ho hagués vaticinat després d'un inici fulgurant de l'Espanyol, que es va situar amb un 0-2 en el minut 16. Un gol de sort (el xut de Pons va rebotar a l'esquena de Cubí i va significar l'1-2) va tornar les blaugrana al partit, que va ser molt obert. Després del descans, l'Espanyol hauria pogut sentenciar, però les rematades de Serna i Boquete es van estavellar al pal. En canvi, el Barça va ser més efectiu i va convertir l'1-2 en un 3-2 en set minuts. Un penal transformat per Sara Serna a 11 minuts del final va significar el 3-3 definitiu. En els penals, després d'un ple en la primera tanda (5-5), les blaugrana es van inspirar més i es van acabar imposant per 7-6. / EL 9