El lector escriu

IVTM cal modificar-lo

L’1 de gener entra en vigor la nova normativa a Barcelona en matèria de circulació de cotxes que prohibeix la circulació a determinats vehicles antics. Jo, com a barceloní i propietari d’un d’aquest vehicles afectats, he hagut d’espavilar-me i he decidit deixar el cotxe a la meva 2a residència, fora de l’àrea metropolitana.

El cotxe està en perfecte estat malgrat els seus 16 anys. Quan he volgut registrar-lo al nou municipi, m’he trobat que no ho puc fer, ja que la DGT em diu que he d’estar empadronat a la 2a residència. No puc fer servir el cotxe a Barcelona, però he de pagar l’impost de circulació. Em sento segrestat.

Ara bé, si fos autònom o empresari sí que ho podria fer, ja que, en tenir una adreça fora del meu domicili habitual, sí que la DGT et deixa. Així grans empreses, pel fet de tenir una botigueta al poble més petit de Catalunya, hi poden tenir registrada tota una flota de camions i vehicles de gerència; però un particular, no.

Faig una crida als municipis petits perquè es mobilitzin i així puguin guanyar ingressos. Som molts els barcelonins que optarem per deixar els cotxes fora de la ciutat i, si aquesta normativa no canvia, els municipis petits deixen de percebre ingressos i jo hauré de pagar una impost a un Ajuntament on el meu cotxe no pot circular. No té cap sentit, és de bojos.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia