Opinió

De reüll

Em declaro anormal

Sembla que TV3 està impregnada d’una anormalitat que fa feredat

Tancar TV3 i tornar-la a obrir amb gent normal. Aquesta és la proposta del candidat del PP, Xavier García Albiol. Ja ho veuen, sembla que la nostra televisió pública està impregnada d’una anormalitat que fa feredat. Això de netejar és una mena d’obsessió que té el líder popular, com aquell lema que va presentar a les darreres eleccions municipals: “Limpiando Badalona”. La seva estratègia és arraconar o, millor dit, fer desaparèixer tota discrepància, tot allò que embrut la impol·luta unitat del regne d’Espanya. O sigui, perquè ens entenguem, la tàctica del 155.

TV3, doncs, es veu que no és normal. I això que és líder d’audiència al nostre país, especialment els seus blocs informatius, i de manera més destacada els darrers mesos. Beneïda anormalitat! Què volen que els digui: si no és normal tenir mitjans de comunicació plurals i on tothom hi tingui veu; si no és normal poder votar per decidir el futur del teu país; si no és normal defensar que no hi hagi presos polítics; si no és normal considerar que un govern destituït de manera unilateral i manipulant la llei és el teu govern legítim; si no és normal protestar contra la intervenció total de les institucions del teu país; si no és normal voler marxar d’un Estat centralitzador, en què la corrupció hi ha fet arrels, que no accepta els trets diferencials ni la discrepància; si no és normal voler un país millor... Jo, definitivament, em declaro anormal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia