Un record per a en Joan Ribas

Un record per a en Joan Ribas

En Joan i jo vàrem néixer i créixer al número 33, tercer pis, de la Rambla de Girona. I no, no érem germans, només veïns de replà, però ens estimàvem com si ho fóssim. Ho compartíem gairebé...

Ens ha deixat un gran pròcer, en Joan Ribas

Ens ha deixat un gran pròcer, en Joan Ribas

Fer una senzilla crònica, per a un conegut personatge gironí, en Joan Ribas i Feixas que, a més de bon professional, i reconegut activista cultural, entre altres coses, era un excel·lent cronista,...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sant Llorenç de la Muga

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Isabel Cantenys Gibrat 86 Boadella d'Empordà (Boadella i les Escaules) 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Era natural de Darnius i vivia a Boadella d'Empordà. Vídua de Joan Caixàs Fita i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Boadella d'Empordà.
Manuel Ferron Blazquez 57 Figueres 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 57 anys. Era de Figueres. Deixa una filla. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Empordanesa - Áltima de Figueres.
Ricardo Cusidó Subirà 64 Figueres 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 64 anys. Era de Figueres. Solter. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.