Opinió

De reüll

Quan l’agost plora, la verdura...

Contra qui governen aquests polítics que fugen del focus mediàtic?

Es veu que aquesta setmana els ajuntaments de l’Arboç i Castellví de la Marca aprovaran propostes per demanar a la direcció general d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat que reprengui els treballs de redacció del pla director urbanístic del polígon industrial de Sant Marçal-Cal Vies, al Penedès. L’Ajuntament de Castellet i la Gornal, el tercer implicat i impulsor del projecte el 2004, ja ho ha fet. Precisament, aquest projecte va quedar aturat (no suspès) després de la forta resposta de rebuig (amb un miler de signatures en contra) quan la Generalitat el va aprovar l’agost del 2019. Els grups ecologistes i de defensa del territori es van manifestar contraris a la proposta.

Quina capacitat que té l’administració per agilitar determinades coses al mes d’agost (amb traïdoria, hauríem de dir?)! Quan els grups de WhatsApp fan vacances i van a mig gas, l’Ajuntament de torn convoca plens on aprova projectes que descansen a l’ombra, esquivant així la capacitat de mobilització de la població. Volen un altre polígon aprovat quan el Penedès està en ple procés de redacció del pla territorial. Ens fem trampes al solitari? Contra qui governen aquests polítics que fugen del focus mediàtic? Quan l’agost plora, la verdura és bona. O això diuen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia