Fernández Toxo reconeix la tasca de l'Ajuntament de Gandia davant la crisi

El secretari general de CCOO va visitar ahir Gandia on va mantenir una reunió amb els delegats sindicals i es va entrevistar amb el govern municipal.

El secretari general del sindicat CCOO, Ignacio Fernández Toxo, va visitar el dijous 15 d'abril Gandia, per mantindre dues reunions: una amb els delegats sindicals de CCOO i, posteriorment, una altra amb l'alcalde i el segon tinent d'alcalde de la ciutat, Jose Manuel Orengo i Fernando Mut, respectivament.

Toxo va destacar. de l'entrevista amb el govern municipal, la seua tasca en afavorir el diàleg entre els agents socials i les institucions per combatre els efectes de la crisi econòmica, i va dir que seria «convenient que s'estenga l'exemple».

Per la seua part, Orengo va agrair la deferència de Fernández Toxo en voler mantindre una reunió amb el govern municipal i va apuntar que, «encara que els ajuntaments no tenim competències, també és la nostra obligació ajudar a eixir de la situació de crisi que viu el país i de combatre, dins de les nostres possibilitats, l'augment de l'atur».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.