Política

Vizern proposa noves àrees d’aparcament a Olot

El candidat de Ciutadans a les Municipals aposta també per fomentar el reciclatge

L’alcaldable de Ciutadans a Olot, Jaume Vizern, ha proposat la creació de dues àrees d’aparcament a la ciutat per solucionar la mancança d’espai actual. Vizern ha indicat que ambdues superfícies haurien d’ubicar-se al Pla de Llacs, al costat del riu Fluvià, i l’altra al recinte firal de l’estació “que actualment es troba pràcticament sense utilitzar”.

A més, ha anunciat que impulsarà una mesura per fomentar el reciclatge i que consistirà en “recompensar a totes les associacions de veïns amb l’import equivalent a la venda del vidre reciclat que es reculli en cadascuna d’elles”.

L’objectiu d’aquesta mesura és que l’import aconseguit pel reciclatge de vidre s’inverteixi directament en cada associació veïnal per a la millora i renovació dels equipaments públics que puguin mancar en cada barri “com equipaments infantils, bancs, jardineres, papereres i altres béns que necessitin”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia