Política

Rovira fa costat a Montero i Belarra i demana: “On són les socialistes feministes?”

Critica la “campanya profundament masclista” que està en contra de la llei del “només sí és sí”

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha blasmat la “campanya profundament masclista” que està en contra de la llei anomenada del “només sí és sí” que se centra en el consentiment de la dona davant d’una agressió sexual. Rovira s’ha posicionat avui al costat de les ministres de Podem Ione Belarra i Irene Montero, que mantenen un pols sobre el tema amb la part socialista del govern espanyol.

“Les dones ens hi juguem molt”, ha dit Rovira durant una intervenció en la V Convenció de Dones Electes d’ERC, que se celebra a Suïssa, concretament a la ciutat de Ginebra, li ha afegit: “O ho podem guanyar tot o tornarem a uns anys de submissió molt bèsties”.

Segons informa l’ACN, la líder republicana ha defensat la legislació que dóna capacitat de decisió a la dona i s’ha mostrat “profundament indignada” amb els que qüestionen la norma: “Algú creia que no teníem capacitat de decidir sobre el nostre cos, la nostra vida, la nostra identitat sexual?”, ha sentenciat, abans de criticar els qui interposen “excuses tècniques” a la llei.

La secretària general d’ERC no ha estalviat retrets a les dones socialistes que no planten cara als postulats dels homes del seu partit. “On són les socialistes feministes”, ha clamat, i s’ha preguntat “¿S’han supeditat al masclisme i al sistema patriarcal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia