Política

ERC exigeix explicacions a Carretero

La direcció d'ERC ha emplaçat avui el líder del sector crític Reagrupament.cat, Joan Carretero, a desplaçar-se a la seu nacional del partit, al carrer Calàbria, per explicar les seves intencions després d'haver proposat la formació d'una candidatura sobiranista que tingui com a objectiu proclamar la independència de Catalunya.

La comissió permanent d'ERC ha examinat aquest dilluns la situació creada després que, en un article publicat dissabte a l'AVUI, es desprengués la possibilitat que Carretero podia apostar per la creació d'una nova formació política.

Segons que ha explicat el secretari general d'ERC, Joan Ridao, la direcció d'ERC ha decidit que el primer que farà és trucar avui mateix per telèfon a Carretero per mantenir amb ell una reunió urgent, "si pot ser aquest dimarts mateix", perquè aclareixi quines són les seves veritables intencions.

Ridao ha precisat que fins que la direcció d'ERC no hagi "escoltat" Carretero "no prendrà cap determinació", i ha assegurat, en aquest sentit, que de moment no ha considerat la possibilitat d'adoptar mesures disciplinàries contra ell, tot i que tampoc ha descartat una expulsió de l'exconseller de Governació com a militant. Dissabte, ERC ja va advertir-li que les portes del partit "estan obertes" per a tothom que en vulgui marxar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.