Política

L'alcalde accidental de Santa Coloma declara com a testimoni davant la Guàrdia Civil

Joan Carles Mas ha acudit a la comandància requerit per la policia i acompanyat de dos tècnics municipals

L'alcalde accidental de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), Joan Carles Mas (PSC), ha acudit aquest dimecres a declarar com a testimoni davant la Guàrdia Civil a la comandància de Sant Andreu de la Barca, on són interrogats els vuit detinguts a Catalunya per suposada corrupció urbanística.

Segons fonts pròximes a la investigació, Mas ha acudit a declarar a requeriment de la Guàrdia Civil i en companyia de dos tècnics municipals de les àrees d'intervenció i serveis jurídics de l'Ajuntament.

Mentrestant, estan declarant els vuit detinguts a Catalunya en l'operació Pretòria, dirigida pel jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón, entre ells l'alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz (PSC), i dos exalts càrrecs dels governs de Jordi Pujol (CiU), Macià Alavedra i Lluís Prenafeta.

Segons les mateixes fonts, el fet més probable és que els vuit detinguts siguin traslladats aquest dijous a Madrid per comparèixer davant Garzón divendres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.