Política

POLÍTICA

ERC presenta tres preguntes i una proposta de resolució

La polèmica pel nou hospital, al Parlament

ERC va registrar ahir al Parlament tres preguntes i una proposta de resolució per defensar la construcció del nou hospital regional de les Terres de l'Ebre. Les preguntes que Esquerra ha presentat a la mesa del Parlament volen determinar quin és l'ajornament anunciat pel conseller de Salut, Boi Ruiz, en relació amb el projecte de l'hospital que ha de substituir l'actual Verge de la Cinta de Tortosa; saber quin és ara el calendari i el termini d'actuacions per posar en funcionament el nou centre –previst pel tripartit pel 2015– i concretar si la Generalitat podrà destinar durant els anys 2012 i 2013 partides pressupostàries per costejar els 10 milions que valdrà la redacció del projecte. “Vam ser el primer partit que vam sortir a defensar el nou hospital, i volem que quedi constància en seu parlamentària de tot allò que ara diga el nou govern sobre el projecte”, va anunciar el candidat republicà a l'alcaldia de Tortosa, Josep Felip Monclús.

A més, Esquerra ha proposat al Parlament una resolució per reclamar al govern que aprofiti els dos anys d'ajornament a causa de la crisi per redactar el projecte constructiu, “tot concretant les característiques específiques del centre i el calendari d'execució”. ERC també va anunciar que presentarà mocions per reclamar l'hospital regional als ajuntaments ebrencs en què té representació, i també als quatre consells comarcals del territori. “Fins ara, el nou govern de CiU només ens ha dit ‘no' a l'hospital, a la vegueria, al museu del pas del riu de Móra d'Ebre... són el govern del ‘no' a les Terres de l'Ebre”, va dir el president ebrenc d'ERC, Gervasi Aspa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

Sánchez revela avui la decisió després d’una onada de suport

Barcelona
política

Zero girs de guió per consolidar el vot convençut

barcelona
opinió

Comunes contra el casino

Clara Ponsatí
Candidata d’Alhora

“Els partits independentistes s’han entregat a Espanya”

Barcelona

El nou Trueta, el gran repte

Girona

Pistes independents: la clau

Barcelona
Estat espanyol

Unes cinc mil persones es manifesten en suport de Sánchez davant el Congrés

Barcelona
Itàlia

Meloni encapçalarà la llista del seu partit als comicis europeus

Barcelona
POLÍTICA

Vergés afirma que Illa “sempre serà la sucursal del PSOE”

blanes