Política

MIQUEL CALM

CANDIDAT DE CIU A L'AJUNTAMENT DE LA VALL D'EN BAS

“Falta gent compromesa”

Considera fonamental la seva experiència per afrontar la crisi

Vol potenciar el paisatge, l'allotjament i la gastronomia

Miquel Calm (el Mallol, 1955) es presenta per quarta vegada com a candidat de CiU amb el repte de mantenir l'alcaldia de la Vall d'en Bas. Està esperançat, “tant com des del primer dia”, que va ser l'any 1999. Casat i amb dos fills, és agent d'assegurances i aficionat a l'esport. Té el repte de superar els 8 regidors actuals d'un total d'11.

Quin resum fa del mandat?

Que malgrat la complicació de la crisi, el balanç és positiu perquè hem controlat força la qüestió de l'endeutament. Fins i tot diria que l'hem controlat massa.

Quins són els grans objectius?

El geriàtric, que està en la primera fase; l'alberg de joventut a l'antiga caserna, i l'ecomuseu del camp, que es basarà molt en la història del territori.

Quin és el seu lema?

Hem incorporat tres persones joves noves, i va en el sentit del compromís i l'experiència. Ara més que mai, fa falta gent molt compromesa per treballar amb els ajuntaments, perquè, en aquests temps de crisi, de compromís, en cal molt, i de ganes de treballar, moltíssimes. I és essencial l'experiència.

I personalment?

Doncs que ara era un moment en què calia ser-hi; en lloc de pensar en el relleu i deixar la feina que hem començat a mitges, calia pensar a afrontar les dificultats i posar-nos a treballar amb força.

Objectius per dur a terme?

Treballar perquè puguem generar llocs de treball, perquè la gent que és a l'atur el que vol és treballar. No tenim grans problemes al poble, però hem de tenir cura de la gent que està més necessitada. El concepte d'ajuda l'hem tingut sempre, perquè penso que en els pobles ha de ser així, ja que ens coneixem tots i ens veiem cada dia.

Què li demana la gent?
Tenim els serveis força avançats, però sempre és bo que es vulgui anar a més i ens demanin millores i més serveis. Millorar sempre és positiu. Hem de treballar moltíssim i ho fem, però ara hem de potenciar el turisme a la Vall, ja que tenim 600 llocs d'estada, i això poca gent ho sap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.