Política

El Consell respecta al decisió del jutge d'Emarsa de preguntar a Crespo per la loteria

La consellera portaveu diu que no es pronuncia sobre les decisions judicials

La portaveu del govern valencià, Lola Jonhson, ha assegurat, respecte a la decisió del jutge que investiga el forat de 17 milions d'euros en Emarsa de sol·licitar a l'expresident d'aquesta empresa pública i alcalde de Manises, Enrique Crespo, perquè aclarisca quants dècims li han tocat en la loteria de Nadal i si els ha dut al banc, que el magistrat prendrà “les mesures que haja d'establir”.

En aquest sentit, ha indicat que no opina sobre decisions judicials. “Respecte a les actuacions judicials no tinc gens a valorar. El jutge establirà les mesures que haja d'establir”, ha respost. “Sobre les actuacions judicials res a dir”, ha agregat.

El magistrat requereix a Crespo perquè comunique la quantitat davant la secretaria del jutjat o bé en les dependències del de guàrdia abans de les 14.00 hores d'aquest divendres, o bé personalment o a través de la seua representació processal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.