Política

Esquerra Unida d'Ibi exigix responsabilitats polítiques pel cas Agüera

Cas de confirmar-se els càrrecs, EU demana la dimissió de l'alcaldessa Mayte Parra

Esquerra Unida d'Ibi ha exigit en un comunicat la depuració de responsabilitats polítiques en el Govern municipal a conseqüència de la imputació de l'exregidor d'Hisenda Miguel Àngel Agüera per delictes de suborn, malversació de cabals públics, blanqueig de capitals, negociació prohibida a funcionaris i prevaricació, càrrecs que han derivat en la dimissió d'aquest edil del Partit Popular.

Santi García, portaveu d'Esquerra Unida, ha declarat que «davant la gravetat de les acusacions, considerem que Mayte Parra, alcaldessa d'Ibi, no pot mirar cap a un altre costat, no pot escudar-se en el fet que no sabia res, i sobretot, no pot esgrimir la seua excusa favorita de què que ella no està imputada».

Esquerra Unida considera que, si bé les causes penals es dirimeixen i depuren en els jutjats, la responsabilitat política és diferent i separada, i no necessàriament unida a la responsabilitat penal. És per açò que demana la dimissió immediata de Mayte Parra per «responsabilitat política», ja que va confiar en Miguel Ángel Agüera i l'ha defensat aferrissadament.

Des d'EUPV s'entén que aquestes responsabilitats polítiques han de depurar-se el més prompte possible per així aconseguir «passar aquesta trista i lamentable pàgina de la política local, i entre tots els grups polítics redreçar el rumb de la política iberuda i de la marxa del consistori local» pel que no és possible que l'alcaldia continue en mans de qui ha sigut la gran valedora del ja imputat Agüera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.